OFFICIAL WEBSITE
Jeg har gitt deg fri vilje - kraften til å gjøre som du selv velger - og jeg vil aldri ta dette fra deg, aldri.
FRI VILJE
De to bildene over er fra foredraget til Neale Donald Walsch i Oslo Konserthus 16/9 – 2009. Nesten 1200 mennesker kom for å høre Walsch. Foto: Johnny Helleland
Bildet over er fra foredraget til Neale Donald Walsch i Bergen 18/9 – 2009. Over 600 var tilstede ved Scandic Bergen City. Foto: Jan Robert Frammarsvik  
Jeg snakker til alle. Hele tiden. Spørsmålet er ikke hvem jeg snakker til, men hvem som lytter.
Å SNAKKE MED GUD
Din oppfatning av den ytterste virkelighet er mer begrenset enn du tror, og sannhet er mer ubegrenset enn du kan forestille deg.
DIN VIRKELIGHET
Det er sjelens eneste ønske å forvandle sin mest storslagne idé om seg selv til sin største erfaring.
DIN STORSLAGNE IDÉ
Hele livet tror du at du er kroppen din. Av og til tror du at du er sinnet ditt. Det er i dødsøyeblikket du finner ut hvem du virkelig er.
DØDS- ØYEBLIKKET
Lidelse har ingenting med begivenheter å gjøre, men med ens reaksjon på dem.
LIDELSE
Nytelse og hellighet går sammen. De er faktisk det samme, men mange av dere tror ikke de gjør det.
NYTELSE OG HELLIGHET
Religion er et forsøk på å snakke om det usnakkbare. Resultatet blir ikke spesielt godt.
RELIGION
Ildsjelen har stiftet en fredsorganisasjon som heter Spiritpeace. Spiritpeace deler ut en fredspris. Den første prisen gikk til Neale Donald Walsch og ble utdelt i Bergen i 2009. Ovenfor kan man se en video av ham fra Bergen hvor han snakker om verdensfred.  
NEALE DONALD WALSH BESØKTE BERGEN (GRIEGHALLEN) HØSTEN 2013 Tirsdag 22. oktober 2013 stod han igjen på scenen i Bergen. Dette er andre gang han besøker Bergen. Sist gang var i 2009 hvor han holdt både foredrag og seminar (les mer om det lenger nede på siden). Denne gangen skulle han bare ha foredrag og det ble holdt i Grieghallen. Det var god stemning blant publikum. Walsch er en entertainer og bruker mye humor når han skal formidle sitt budskap. Walsch stod på scenen i mer enn 3 timer, hvorav den siste tiden gikk med til å svare på spørsmål fra salen. Walsch snakket mye om at vi er det guddommelige som erfarer seg selv i dualitet. Han snakket også mye om at vi står foran et viktig sprang som han kalte et kulturelt evolusjonsmessig nytt steg. Han snakket videre om at vi nå står foran en overhaling hvor det som ikke fungerer er i ferd med å bli erstattet av nye oppfatninger om livet/Gud, sa han. Og det trengs sier han videre da det er mye misoppfatninger rundt hvem vi er og hva Gud er. Walsch er en person som virkelig har dedikert sitt liv til å endre menneskets bevissthet rundt begrepet Gud og åndelighet generelt. Arrangør for arrangementet var magasinet Ildsjelen. Foto: Johnny Helleland
Neale Donald Walsch Norge  -  webdesign Ildsjelen
TIDLIGERE NORGESBESØK Neale Donald Walsch har tidligere gjestet Norge. Første gang var i 1999 i Oslo. Deretter i Oslo igjen i 2004 for å holde seminar. I September 2009 besøkte Neale Donald Walsch Oslo og Bergen. Det ble en stor suksess. Foredraget og seminaret i Bergen ble filmet og er nå utgitt på dvd. Se utgivelser i Norge. Nedenfor sees noen bilder fra arrangementene.
Det finnes ikke noe slikt som en ukorrekt vei - for på denne reisen kan du ikke "ikke komme" dit du går. Det er rett og slett et spørsmål om tempo - et spørsmål om når du kommer til å komme dit.
VEIEN
Forsiden Om Neale Donald Walsch Norgesbesøk Utgivelser i Norge Artikler Medieoppslag Norgesbesøk